DSV XPress i myDSV

Her på siden finder du 4 videoer, som viser, hvordan du kommer i gang med DSV XPress på myDSV:

• Sådan booker du en XPress-forsendelse i myDSV
  • Sådan tracker du en XPress-forsendelse i myDSV
  • Sådan anvender du din XPress Rate Calculator i myDSV
  • Sådan laver du en XPress-skabelon i myDSV

Sådan booker du en XPress-forsendelse i myDSV

I denne video får du et hurtigt overblik over de 7 steps for booking af en kurerforsendelse i myDSV. Herefter foretages der en booking, hvor du bliver guidet igennem de forskellige funktioner.

Se video i fuld skærmstørrelse

Er videoen sløret under afspilning, kan du gøre opløsningen højere. Se hvordan i bunden af denne side.

Sådan tracker du en XPress-forsendelse i myDSV

I denne video får du et overblik over dine muligheder i 'Shipment List' og ser, hvordan du tracker en XPress-forsendelse i myDSV.

Se video i fuld skærmstørrelse

Er videoen sløret under afspilning, kan du gøre opløsningen højere. Se hvordan i bunden af denne side.

Sådan anvender du din XPress Rate Calculator i myDSV

I denne video ser du, hvordan du undersøger en pris på en kurerforsendelse i XPress Rate Calculator.

Se video i fuld skærmstørrelse

Er videoen sløret under afspilning, kan du gøre opløsningen højere. Se hvordan i bunden af denne side.

Sådan laver du en XPress-skabelon i myDSV

I denne video ser du, hvordan opretter bookingskabeloner til dine kurerforsendelser i myDSV.

Se video i fuld skærmstørrelse

Højere videoopløsning

Er videoen sløret under afspilning, kan du gøre opløsningen højere > Klik først på videoen og vælg en bedre kvalitet ved at klikke på tandhjulet nede i højre hjørne.

Høj opløsnng