Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål

Udskrivning af labels/fragtbrev m.m.

Du kan udskrive labels og/eller fragtbreve, når du har booket din sending til DSV.

Når du har klikket på Book, udskriver du labels og/eller fragtbreve ved at vælge Print label, Print CMR, Print fragtbrev øverst i højre hjørne af skærmen.

Har du glemt at printe dine dokumenter, finder du din sending i menuen Forsendelser.
1. Klik på sendingen
2. Klik på Booking ID
3. Vælg hvilket dokument, som du ønsker at printe

Se video Sådan booker du en sending

Hvordan får jeg oversigts-menuen frem?

Du klikker på de 3 hvide streger øverst i venstre hjørne.

Se video Sådan logger du på myDSV

Hvor finder jeg mine kontakter?

Du finder dine kontakter ved at klikke på de 3 hvide streger øverst til venstre i oversigts-menuen.  Her ligger menuen Kontakter.

Se video Dine kontakter i myDSV

Hvordan skifter jeg min adgangskode og mail adresse?

Du klikker på Indstillinger, som du finder i oversigts-menuen i venstre side. Her har du mulighed for at ændre din adgangskode eller mail adresse ved at klikke på Redigere profil.

Hvordan ændrer jeg printerindstillinger, når jeg skal printe labels?

Du Klikker på Indstillinger, som du finder i oversigts-menuen i venstre side. Under Indstillinger klikker du på Services. Under Services klikker du på tandhjulet ud fra Bookinger.  Her vælger du, hvorvidt du vil printe labels på en almindelig printer (vælg Normal) eller printe på en labelprinter (vælg Label). Husk at klikke på Gem.

Hvad er Incoterms?

Incoterms (International Commercial Terms) er kort fortalt en betegnelse for standardiserede regler i købs- og salgsaftaler. I forbindelse med nationale og internationale transporter definerer Incoterms, hvornår en risikoovergang finder sted, samt på hvilket tidspunkt man må antage den solgte vare for været leveret.

Du kan læse mere om Incoterms ved at downloade oversigt over Incoterms

Hvordan opretter jeg en skabelon / rette i en skabelon / sletter en skabelon?

Opret:

Du kan lave en skabelon i myDSV, som gør det nemt og effektivt for dig, at booke fremtidige sendinger til DSV. Du gør dette som følger:

1. Udfyld en booking med den information du ønsker skal være standard i skabelonen.
  2. Men i stedet for at klikke på Book, skal du klikke på Gem som skabelon.
  3. Giv skabelonen en navn, som giver mening for dig
  4. Vælg efterfølgende om skabelonen kun skal være tilgængelig for dig eller alle i dit firma, som booker sendinger på myDSV.
  5. Klik på Gem skabelon

Du kan oprette lige så mange skabeloner som du har behov for.

Skabelonerne finder du i toppen af booking billedet. Er der mere end 3 skabeloner, vil de ligge i en drop down menu.

Ret:

Hvis du skal rette i en skabelon, skal du

1. Klikke på skabelonen i booking billedet.
  2. Tilrette skabelonen,
  3. Klik på Gem som skabelon.
  4. Giv skabelonen samme navn igen, og klik på Gem skabelon.

Slet:

Klik på kryds til højre for skabelon navnet. Husk at det kun er den person, som har oprettet skabelonen som kan slette den.